• Over Ons

Over Ons

Bij Kindercentrum De Kids Loods bieden wij kinderen een tweede thuis, waar zij zich prettig, veilig en gezien voelen.

Het ontwikkelen van een ‘eigen ik’ neemt een belangrijke plek in tijdens de kinderopvang bij De Kids Loods en de kinderen ontwikkelen zich spelenderwijs. De pedagogisch medewerkers werken kind volgend en stimuleren het eigen initiatief van de kinderen. Door een goede band en communicatie te hebben met ouders kunnen wij inspelen op wat de kinderen gewend zijn vanuit huis en op deze manier zoveel mogelijk aansluiten bij het de ‘eigen ik’ van de kinderen.

Wilt u graag meer weten over ons kindercentrum? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen.

Neem direct contact op

Walmolenstraat 3
1333 BZ Almere

Tel: 036 – 750 29 97
Tel: 06 – 365 85 901

E-mail: info@dekidsloods.nl

IBAN: NL36 INGB 000 665 64 82
KvK: 61705683
L.R.K.NR. BSO: 220028825
L.R.K.NR. KDV: 952363707

Demelza

Hoi, ik ben Demelza en ben 29 jaar oud. In 2014 ben ik geslaagd voor mijn opleiding onderwijsassistent. Ik woon in Almere samen met mijn vriend, dochter en zoon.

Werken met kinderen is mijn passie en haal hier veel voldoening uit. Elke dag kom ik met veel plezier naar mijn werk!

Kevin

Ik ben Kevin Colin 24 jaar oud. Ik kwam bij De kids loods voor een snuffelstage om te kijken of het iets voor mij is. Naar mate ik mijn snuffelstage heb afgerond, ben ik gevraagd om stage te lopen en heb ik mezelf ontwikkeld tot een werknemer. Ik heb de opleiding onderwijsassistent afgerond sinds 2021 en werk hier nog steeds met veel plezier. Ik vind het ontzettend fijn om de blije gezichten van de kinderen te zien zodra ik binnenkom. En dan op een spelenderwijze met de kinderen een activiteit uit te voeren.

Priscilla

Hey, Ik ben Priscilla en ben sinds 2021 werkzaam bij de Kidsloods.

Met kinderen werken is echt mijn passie. Ik vind het heel bijzonder om te zijn hoe de kinderen zich ontwikkelen tot een eigen ik. Hierdoor ga ik ook elke dag met veel plezier naar mijn werk toe.

Ik ben werkzaam op de woensdag en vrijdag op het kinderdagverblijf en de maandag en dinsdag op de BSO.

Wishaal

Jessy

Petra

Sanne

Denise

Janine

Najlae

Leonie