Over Ons

Maartje (pedagogisch medewerker)

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Maartje en 38 jaar, getrouwd en heb 2 zonen van 7 en 10 jaar. Vroeger heb ik altijd in de horeca gewerkt, maar dat was niet mijn passie. Ik kreeg de kans om een opleiding te volgen als kraamverzorgende. Helaas was dat te onregelmatig voor mij. Totdat er een vacature vrijkwam bij de kids loods. Ik ben pedagogisch medewerker gaan volgen en heb die afgerond in 2018. En heb totaal geen spijt dat ik in de kinderopvang ben gaan werken. Het is elke dag heerlijk om naar m’n werk te gaan en om met de kinderen te gaan werken, om ze elke dag dingen te leren en ze te zien groeien in hun ontwikkeling en de veiligheid te bieden die ze nodig hebben.

Ik ben werkzaam op maandag en dinsdag op het kdv en donderdag sta ik op de bso.

Wendy (pedagogisch medewerker I.O.)

Hoi, ik ben Wendy den Hartog en ben moeder van Elisa ten Brink. Ik ben sinds juli 2018 werkzaam bij de altijd gezellige kindercentrum de kids loods. Ik woon sinds 2013 in Almere en sinds 2 jaar werkzaam in de kinderopvang. Ik vind het heerlijk om met de kinderen gek te doen en heerlijk te bewegen.

Ik doe op dit moment de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker. En hoop in april 2020 klaar te zijn. Heeft u nog vragen. Ze zijn altijd welkom.

Met vriendelijke groet, Wendy den Hartog

Ashley (pedagogisch medewerker I.O.)

Hooihooi,
ik ben Ashley en momenteel doe ik de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4. Elke dag weer stap ik de werkvloer op met veel plezier en liefde voor mij werk. Ik ben erg dankbaar dat ik dit werk mag doen. Groetjes, Ashley

Angelique (pedagogisch medewerker)

Ik ben Angelique Kleine en ben afgestuurd als pedagogisch medewerker en werk elke dinsdag op de BSO en de woensdag en vrijdag op het KDV. Ik ben een trotse moeder van drie geweldige kinderen en vind het super dat ik op het werk ook mag genieten van alle andere lieve kinderen! Ik hou enorm van dansen en geniet naast het werk als pedagogisch medewerker ook van fotografie.

Kimberley (pedagogisch medewerker)

Hoi, ik ben Kimberley en ben sinds 2017 werkzaam als pedagogisch medewerkster bij Kindercentrum de Kids Loods. Al van kleins af aan wilde ik al met kinderen werken, en inmiddels doe ik dat al sinds 2015 met heel veel plezier en liefde. Ik hoop dat ik dit nog vele jaren kan doen en daarbij elk jaar weer mooie herinneringen te creëren voor de kinderen die ze nooit zullen vergeten.

Demelza (onderwijsassistent)

Hoi, ik ben Demelza, 26 jaar oud. Ik ben in 2014 afgestudeerd als onderwijsassistent. Ik woon in Almere samen met mijn vriend. Sinds december 2014 ben ik werkzaam bij Kindercentrum de Kids Loods. Ik ben toen begonnen als parttime medewerker en werk er nu fulltime. Op het Kinderdagverblijf werk ik op de dinsdag en donderdag. Op de andere dagen werk ik op de B.S.O. Ik vind het fantastisch om met kinderen te werken en haal hier erg veel voldoening uit! Elke dag ga ik met veel plezier naar mijn werk!

Lisa (groepshulp I.O.)

Hoi, ik ben Lisa en ik heb 2,5 jaar hier gewerkt als stagiaires en werk er nu sinds je 1 jaar als groepshulp. Ik vind werken met kinderen leuk en zie het als mijn passie. Ik doe graag activiteiten met de kinderen zoals tekenen, buiten spelen, boekje lezen en dansen.

Leonie (eigenaar/houder)

Hallo,