Contact

contact opnemen met De Kids Loods

Contact pagina van Kindercentrum De Kids Loods in Almere Buiten

Kindercentrum De Kids Loods werkt vanuit onze liefde en passie voor kinderen waar wij ons dagelijks professioneel inzetten om bij te dragen in de verzorging, opvoeding en ontwikkeling van kinderen van 0 t/m 12 jaar.

Ons kinderopvang centrum onderscheid zich door:

De mogelijkheid tot flexibele contracten
Een warme avondmaaltijd voor de late blijvers
Ruime openingstijden (06.30 tot 19.00)
Voor de allerkleinsten bieden wij een gezellige en kleinschalige kinderopvang, onze KDV, waar de kleintjes in een veilige omgeving kunnen spelen, slapen en eten.

Voor de grotere kinderen, tot twaalf jaar, hebben we een grote open ruimte (“de loods”) voor de BSO die in verscheidene stukken is opgedeeld. Aan de grote eettafel worden de gezamenlijke maaltijden en snacks genuttigd en wordt er geknutseld. Aan de kleinere, rustige tafel is ruimte voor huiswerk en werk in kleine groepjes. , maar veel belangrijker is dat ruimte is voor het kind om zichzelf te zijn en van daaruit zichzelf verder te ontwikkelen. Onze grote spiegelwand is ook erg populair bij de kinderen die houden van dansen & verkleden.

Wij bieden u dit alles met een vast team enthousiaste pedagogische medewerkers. We hebben een flexibel team, waardoor het voor ons mogelijk is om maatwerk te leveren voor uw beste maatje!

Onze kinderopvang ligt centraal in Almere Buiten in de wijk Molenbuurt en is goed bereikbaar vanaf uitvalswegen.

We hebben per direct plek! Dus neem gerust eens contact met ons op voor al je vragen, een rondleiding of om gewoon eens kennis te maken.

Contact opnemen met Kindercentrum De Kids Loods kan op vele manieren.
Onze contact gegevens zijn….

 

error: LET OP!!! Content is beveiligd tegen Downloaden. (c) 2018 Kindercentrum De Kids Loods