Impressie 2018

Impressie van Kindercentrum De Kids Loods 2018.

 

Op deze pagina kunt u een kleine impressie krijgen van onze kinderopvang.

De oppervlakte van onze gehele loods bedraagt +/- 270m2. Onze gehele KDV ruimte is ongeveer “57m2” en voor deze kleine mensen groep bieden wij een gezellige en kleinschalige kinderopvang. Ons Kinderdagverblijf is een plek waar de kleintjes in een veilige omgeving kunnen spelen, slapen, eten en ontwikkelen.

Voor de grotere kinderen, tot twaalf jaar, hebben we een grote open BSO ruimte (“de loods”) die in verscheidene stukken is opgedeeld. Aan de grote eettafel worden de gezamenlijke maaltijden en snacks genuttigd en wordt er geknutseld. Aan de kleinere, rustige tafel is ruimte voor huiswerk en doelgericht werk in kleinere groepjes. De huiskamer beschikt ook over meerdere relax en ontspan plekken, maar vanzelfsprekend kan er ook veel worden gelezen! Onze grote spiegelwand is erg favoriet bij de kinderen die houden van verkleden. Onze Buiten Schoolse Opvang bedraagt een zeer ruime oppervlakte van ongeveer  “185m2”. 

Wij bieden u dit alles met een vast team vol met goed opgeleide en enthousiaste medewerkers.

Kinderopvang De Kids Loods werkt vanuit onze liefde en passie voor kinderen waar wij ons dagelijks professioneel inzetten om bij te dragen in de verzorging, opvoeding en ontwikkeling van kinderen van 0 t/m 12 jaar.

Ons kinderopvang centrum onderscheid zich door:

  1. De mogelijkheid tot flexibele contracten
  2. Een warme avondmaaltijd voor de late blijvers
  3. Ruime openingstijden (06.30 tot 19.00)

Wij bieden u dit alles met een vast team enthousiaste pedagogische medewerkers. We hebben een flexibel team, waardoor het voor ons mogelijk is om maatwerk te leveren voor uw beste maatje!

Onze kinderopvang ligt centraal in Almere Buiten in de wijk Molenbuurt en is goed bereikbaar vanaf uitvalswegen.

We hebben per direct plek! Dus kom gerust eens langs voor een rondleiding en om kennis te maken. of stuur een bericht via onze contactpagina.

error: LET OP!!! Content is beveiligd tegen Downloaden. (c) 2018 Kindercentrum De Kids Loods