Wie zijn wij?

Het team van de Kidsloods 2018

Het team van de Kidsloods 2018

 

Leonie Hofstra
Eigenaar
Hoi, Mijn naam is Leonie Hofstra. Eigenaar en oprichter van De Kids Loods. Samen met mijn team zorg ik dagelijks voor de opvoeding van uw kostbaarste bezit.
Maartje Kenbeek
Pedagogisch medewerker
Hallo lieve ouders,

Ik ben Maartje Kenbeek. Pedagogisch Medewerker op de KDV en de BSO van de Kidsloods. Kinderen zijn mijn passie in het dagelijks leven. Als moeder maar ook als medewerker van De Kids Loods.

Demelza Bakker
Pedagogisch Medewerker
Ik stel me graag aan u voor als Demelza Bakker, Pedagogisch medewerker. Ik omschrijf mezelf als vrij, blij maar altijd recht door zee. elke dag weer werk ik met alle liefde voor uw opgroeiende kleintjes.

Angelique Kleine
Pedagogisch medewerker I.O.
Zal ik me even voorstellen? Ik ben Angelique Kleine. druk met mijn opleiding voor pedagogisch medewerker bij De Kids Loods. Zelf ben ik een trotse moeder van 3 bijzondere wondertjes. ik werk met veel plezier elke dag weer om zo iets bij te kunnen dragen aan het opgroeiend leven van uw kind.

Angela Stanley
Pedagogisch Medewerker
Laat ik mij even voorstellen...
Mijn naam is Angela Stanley, moeder van een zoontje en trotste pedagogisch medeweker bij de Kids Loods.
April 2015 begonnen met stage lopen binnen het Kindercentrum. Nu in het bezit van twee diploma's, Pedagogisch Werker niveau 3 als Gespecialiseerd Pedagogisch Werker niveau 4.
Werken met kinderen is echt mijn passie! Elke dag is anders en kinderen zijn zo heerlijk oprecht! Het mooiste vind ik nog de eer om een deel uit te mogen maken van de groei en ontwikkeling van de kinderen!
Kimberley Van Abswoude
Pedagogisch Medewerker
Mij kent u onder de naam Kimberley. En ik geniet elke dag weer om die stralende gezichtjes te zien van uw opgroeiende en bloeiende kindjes. Daar haal ik mijn energie uit om door te gaan. Elke dag weer....

Ashley Van Abswoude
Pedagogisch Medewerker I.O.
Hoihoi, zal ik me even voorstellen?
Ik ben Ashley en net begonnen aan mijn opleiding pedagogisch medewerker bij De Kids Loods. Waar ik met vol energie weer elke dag met een lach op mijn gezicht aan het werk ben. Elk kind is uniek en dat maakt mijn werk zo leuk om te doen!
Maurice Koreman
Administratief en Algemeen Medewerker
Mijn naam is Maurice Koreman. Vader van 2 hele mooie opgroeiende mannen en trotse medewerker bij De Kids Loods. Ik ondersteun het personeel en de opvang op allerlei vlakken. Werk mee op de groep en draag zorg voor allerlei administratieve en bedrijfs handelingen. Ik geniet elke dag weer van al die stralende gezichtjes op de opvang....
 
error: LET OP!!! Content is beveiligd tegen Downloaden. (c) 2018 Kindercentrum De Kids Loods