Flexibele kinderopvang in Almere

Bent u op zoek naar flexibele kinderopvang in Almere? Dan bent u bij Kindercentrum de Kids Loods aan het juiste adres! In onze kindercentrum willen wij bij dragen in de dagelijkse verzorging, opvoeding en ontwikkeling van (uw) kinderen van 0 t/m 12 jaar. Dit doen wij vanuit onze liefde en passie voor kinderen. We hebben een flexibel team, waardoor het voor ons mogelijk is om maatwerk te leveren voor uw beste maatje te maken!

Ons kindercentrum onderscheid zich door:

  1. De mogelijkheid tot flexibele kinderopvang in Almere
  2. Een warme avondmaaltijd voor de late blijvers
  3. Lange openingstijden (07.00 tot 19.00)

We hebben per direct plek! Dus kom gerust eens langs voor een rondleiding en om kennis te maken. Ons kindercentrum ligt centraal in Almere Buiten (Molenbuurt) en is goed bereikbaar vanaf uitvalswegen.

Kleinschalige en flexibele kinderopvang in Almere

Voor de allerkleinsten bieden wij een gezellige en kleinschalige kinderopvang, waar de kleintjes in een veilige omgeving kunnen spelen, slapen en eten.

Voor de grotere kinderen, tot twaalf jaar, hebben we een grote open ruimte (de “loods”) die in verscheidene stukken is opgedeeld. Aan de grote eettafel worden de gezamenlijke maaltijden en snacks genuttigd en wordt er geknutseld. Aan de kleinere, rustige tafel is ruimte voor huiswerk en werk in kleine groepjes. De huiskamer beschikt over meerdere game consoles, maar vanzelfsprekend kan er ook veel worden gelezen! Onze grote spiegelwand is favoriet bij de kinderen die houden van verkleden.

Wij bieden u dit alles met een vast team enthousiaste pedagogische medewerkers.

Meer informatie over onze flexibele kinderopvang in Almere

Wilt u meer informatie, lees dan gerust ons pedagogisch beleidsplan. Hierin staat meer info over de groep, onze visie en onze werkwijze. Voor onze registratie en onderzoeken van de GGD willen wij u graag verwijzen naar het Landelijk Register Kinderopvang.

error: Content is beveiligd! (c) De Kids Loods 2019