Flexibele BSO in Almere

Bent u op zoek naar BSO in Almere? Dan bent u bij Kindercentrum de Kids Loods aan het juiste adres! In onze kindercentrum vinden wij het belangrijk dat de kinderen de BSO in Almere ervaren als vrijetijdsbesteding en dat ze zich bij ons ook thuis voelen. Onze kinderen hebben de hele dag op school moeten ‘presteren’. Wij proberen daarom een huiselijke sfeer te creëren zodat zij zich kunnen ontspannen in een veilige omgeving.

Ons kindercentrum onderscheid zich als BSO in Almere door:

  1. De mogelijkheid tot flexibele buitenschoolse opvang
  2. Een warme avondmaaltijd voor de late blijvers
  3. Lange openingstijden (07.00 tot 19.00)

Bent u heel erg nieuwsgierig? Belt u dan gerust naar de Kids Loods voor een vrijblijvende rondleiding. Ons kindercentrum ligt centraal in Almere Buiten (Molenbuurt) en is goed bereikbaar vanaf uitvalswegen.

Onze BSO in Almere biedt:

Kindercentrum de Kids Loods biedt als BSO in Almere het volgende:

  • Na schooltijd aanbod van fruit en limonade
  • Gezellige groepsactiviteiten
  • Verschillende thema hoeken
  • Ervaren vaste leidsters
  • Leuke uitjes in de vakantie
  • Gratis breng- en haalservice van school
  • Meewerkende eigenaar op de groep

Ook zijn wij snel en makkelijk te bereiken via WhatsApp. Al deze voordelen voor een zeer voordelig uurtarief: € 6,40 euro per uur.

Meer informatie over onze BSO in Almere

Voor meer informatie over onze buitenschoolse opvang verwijzen wij graag door naar ons pedagogisch beleidsplan BSO. Hierin kunt u onze dagplanning lezen en ook meer over onze visie. Kijkt u ook eens op onze Facebook pagina, als u ons ‘Liked’ blijft u op de hoogte van de leuke uitjes en activiteiten die wij ondernemen.

error: Content is beveiligd! (c) De Kids Loods 2019